петък, 17 декември 2010 г.

възглавнички

Да си дойдем на думата!
Всички които ме познават казват, че съм вманиачена на тема възглавнички. Ама аз не разбирам защо? Затова имам ограничение...забранени са ми всякакви покупки на възглавници! Затова се прехвърлих на калъфки за възглавници :) Неможете да ме спрете хи хи хи (този смях е от типа злокобен смях на вещица)
Искам всъщност да покажа, че не са ми чак толкова мноооого възглавничките и че все още, може да се сяда на дивана! Някой съм ги шила Аз, абе възглавнички с история. Вярно, че се подмотвам доста докато ги завърша, ама все някога стават.
Най-новото попълнение е сивата с релефните цветчета, които направих от филц, а самата възглавничка - от един стар пoловер.












Не е случайно, че съм ги сложила в рамки :)

2 коментара:

The witch каза...

Привет!
Възглавничките са страхотни.
И аз като теб съм пристрастена към тях, но се ограничавам само в калъфките. хи хи хи - истински вещерски смях на задоволство!
Имам натрупани невероятни идеи. Дори съставих проект за годишен план за 2013 г. - 7 тематични калъфчици за 12-те месеца. Може да надникнеш в блога ми, за да видиш възглавничките ми за 14 февруари. Такава радост ми доставя изработването им! Неописуемо е! Всъщност ти това го разбираш най-добре, съдейки по твоите публикации.
Поздравление за креативния блог. Следя го редовно.
Надявам се, че нямаш против това да се обръщам към теб на ти.

Vanya каза...

Дори ми е по-удобно на "ти"! А за възглавничките - съмишленици сме :)))