понеделник, 24 октомври 2011 г.

новите дрешки на ...

Днешното ми вдъхновение дойде от следващите няколко снимки от Pinterest. Първата от тях е от Wit&Whistle blog, с много лесна за изпълнение идея, за декориране на керамична чаша. Много приятно се е получило, затова реших и аз да освежа някой предмети в къщи ...

... евентуално и няколко камъчета от градината (или от плажа, ако са останали някакви :)Имах две саксии за цветя, които бяха подходящи за целта, затова използвах единствено белило за хартия във вид на химикал, но определено може да свършат работа и тези, които са с тубичка и четка.
Явно имам някакво влечение към кръгчетата! Без да се замисля ги използвах при пънчето и при възглавничката с копчета :) Трябва да измисля нещо ново :))) Докато разговарям по телефона също си рисувам кръгове и овални форми... ако някой знае какво означава това, да ми пише, че да не се окаже, че съм на грешните медикаменти :))))


Ето го и резултата! За съжаление орхидеята ми още не е цъфнала, а и претърпя няколко падания от рафта на който стоеше и не изглежда много добре сега :) но така е с пластмасовите саксии - не са достатъчно стабилни.

2 коментара:

Jenny каза...

Саксиите са страхотни, искам и аз такива! :)

martiti каза...

страшни точкови саксиики!

а точките може да са повлияни в ранна детска възраст от някоя шарка - едра дребна, шарена?