вторник, 25 септември 2012 г.

Лятно време ...беше

 Загубих се малко, но беше за добро! Всеки има нужда от почивка. Чак се замислих да се позабавя още с връщането в блога (много ме мързеше), но ако аз имам някой любим блог и той спре да функционира ще ми стане тъжно :( затова ей ма на! Не че пиша по задължения ама съм в мързеливия си период и не се знае кога ще свърши :) Чакам коледния дух да ме връхлети! Моята отпуска беше в края на лятото за да се спася от жегите и летния грип. Уцелихме невероятно време! Отново бяхме в град Варна, че той Милен има морска жилка, а аз съм си от село :))))) Моренцеее оооо :) И най-накрая имам снимка на катедралата!От няколко години все исках с Милен да отидем до местността "Побити камъни", но ми се разминаваше- грипа бе виновен! Сега обаче успяхме :) Обаче... ми свърши батерията на фотоапарата на петата снимка :)))


Исках да посетим и Евксиноград, но там се оказа сложно за обикновени хора. Много се разочаровах :( Само със записване и само организирани групи, но ние нямахме време да чакаме още два дни за групово посещение и остана за друга година.
Сега е време да творим, който почивал - почивал!

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравей и добре си се завърнала!!! Очакваме новите ти хубави идеи :) И да попитам има ли начин публикуването на коментари да е по-опростено? Действително ли има много спамове или недоброжелателни коментари? Аз лично няколко пъти се отказвам след коментара да публикувам, защото е много пипкава процедурата :) Хайде хубава неделя от мен!!

Mariana