вторник, 12 февруари 2013 г.

Коледни възглавници за баба Марта?

Още от Коледа бях си направила тези възглавници, но все не успявах да ги мина на машината. В един момент дори ги забравих. Исках да имам нещо в червено за празниците, но така и не ми стигна времето за тях. От толкова лежане и търкаляне на тумбака как да ми остане време:) Голям мързел ме хвана, особено сега на финала на бременността, чак се чудя че изобщо успях нещо да свърша. Много харесвам комбинацията от червено и зелено за Коледната декорация - класика отвсякъде!  Тези възглавнички си направих от две стари калъфки. Плата им много ми харесва. Нали съм си монохромна :)))
 Нарязах си парчетата, а по краищата приших друг плат, като червена лента, за да получа кант на възглавничката. После да не чувам от колежката ми Дени, че съм щяла да си направя монохромно бебе - цялото в сиво  :)))

 И сега вече ги уших. Не навреме за Коледа, но точно като за баба Марта! За следващата зима ще имам нещо в червено :)
Сега много им се радвам на дивана, че една страхотна кашлица ме мъчи вече от седмица и половина и какви ли бабини илачи не употребих, не минава и не минава! Ще взема да кихна и то бебето се родило... пък после трудно се ставало майка :))))

5 коментара:

Стефка каза...

Така ме грабнаха! Обичам, когато нещо весело и закачливо прави една идея цялостна, страхотна комбинация на цветове. Усмивки с пожелание раждането да е весело и леко като последното ти изречение в поста.

Анонимен каза...

поздрави от мен, Ваня! съвет за кашлицата: чай от подбел - много успокоява и спира кашлицата!:) поздравления за възглавниците също!

Елена каза...

Страхотни възглавнички! Не бой се от монохромното - така супер лесно ще откриваш цветното, миришещо на бебе вързопче. Дано пребориш кашлицата скоро.

Екатерина каза...

Оставих коментар, но не разбрах дали се публикува, затова отново ще напиша, че възглавничките са чудни - точно на време за Баба Марта!:) И бързо оздравяване! Поздрави!

Мирише ми на ЛЮЛЯК! каза...

Много красиви възглавнички и многофункционални!

Твоят блог е много идеен и написан с хумор. Обичам да го чета. Номинирам те с Liebster Blog Award http://hubavinki.blogspot.com/2013/03/liebster-blog-award.html