неделя, 16 март 2014 г.

детска игра за дъждовно време

 Споменах ви че за рождения ден на нашия Мартин, направих една игра за децата. Тъй като навън беше студено, трябваше с нещо да се занимават за да не им е скучно. Направих също за всяко дете по една хартиена фуния пълна с дребни играчки(топки, близалки, гумени животни, книжка за оцветяване, моливи и т.н.).
 Започвам първо с наградите за всички участници в играта- медени бисквитки с бухалчета в тон с нашата парти тема. Явно нямаше печеливши, защото останаха много бисквитки! 
Отново помолихме татко Милен да ни сглоби една елементарна конструкция за да е стабилна нашата игра, но може да се направи и изцяло от картон. В нашия случай използвахме отпадъчни парчета от ПДЧ.
Върху тази конструкция сложих един кашон, който изрязах оформяйки тялото на бухал, но с голяма дупка за уста. Идеята беше такава, че децата трябваше да се опитат да уцелят с топки в устата на бухалчето за да го нахранят, защото беше много гладно. 
  На лицевата страна направих апликация с цветна хартия от гланцово блокче. Залепих я с лепило за хартия (Ц200 или сухо лепило).
Кашона си нарязах с макетен нож, по линии които преди това очертах с молив.
Всичко останало залепих с малко тиксо.
 Нарисувах очи и едно дървено пънче с маркер и бухала ни беше готов за игра, а да не забравя има си и панделка :)
 За мое учудване децата на рождения ден не си играха много с тази игра, но възрастните се позабавлявахме, но да знаете по-трудно е да уцелите отвора отколкото изглежда!

1 коментар:

Maimai Quan каза...

Do you want $10000 ? Quick to participate in!
Write your story about www. wholesaledress.net $10000 bonus may be yours.
Everybody who knows this campaign can take part in.

1, Claim This article shall not be less than 100 words. The article must be included words of www.wholesale-dress.net or www.WD.CM. And put the article to your facebook blog or other media. Each one only has one chance.

2, Submit method Please screenshot the content to marketing@wholesale-dress.net,
attached with your Microsoft Word manuscripts.

3, Award setting First Price $2000 1 person
The Second Price $1000 2 persons
The Third Price $800 3 persons
The Forth Price $500 4 persons
Best Participation Award $400 4 persons

The bonus will be sent to you every week by Bank Transfer( T/T) from March. We will inform the winners by email. Please replay us your Bank account after receiving the mail. No reply for 7 days, we will regard as you giving up your price. Bank account transfer paper will be shared at this page.

Dear participants, we have received 4 submissions.