четвъртък, 22 декември 2022 г.

Коледа в Ню Йорк - Киноцентър

Здравейте, днес ще ви дам едно предложение за забавление, което ние си причинихме изненадващо в една много студена, вечерна разходка, малко преди Коледа. Все още има няколко дни за да се възползвате и вие от разходка из Ню Йорк, но на една ръка растояние в гр.София, из декорите на Киноцентър Бояна. Таксата за вход е 25лв на възрастен и 15лв за дете, а най-малките, и най-сладките влизат без пари.

Там за първи път през живота си карах кънки на ледена пързалка. Причиних си го заради Мартин, но мисля че стана като с яденето на шоколад -  усещаш, че това няма да е за последно! Аз бях по-добре, защото имам някакъв кратък опит със ски, но Мартин... не мисля че ще повтори, защото  неговото каране бе като комедия, в която героя се кълчи на леда във всевъзможни, неестествени пози. Всеки крак имаше собствено мнение за посоката на движение и аз доста се постарах за да не се смея много. То му личи на физиономията :) 

 



Там може да си пуснете писъмцата до дядо Коледа, ако все още не сте го направили.






Има топла храна за хапване, вино и шоколад за пийване, и бели мечки. За цените - двойни, но всичко, което оставя приятен спомен си заслужава.








Желая ви Светли Празници, много подаръци и топлина там отляво.

Няма коментари: