неделя, 9 октомври 2011 г.

следва ... зима

Миналата седмица беше много приятно и топло, есенно време с перфектни температури, но за нещастие изведнъж дойде страшен студ! За да намеря нещо положително, защото студеното и дъждовно време не ми е в графата любими, изведнъж "превключих" настроението си на вълна коледни и новогодишни празници. Много обичам зимните празници, защото обожавам в студено, снежно време аз да си стоя в къщи и примерно да пия горещ шоколад и да хапвам някакви сладки опитвайки се да опаковам подаръците за Коледа. Не обичам лудницата по магазините, но пазаруването е друго нещо когато целта е да направя някой друг щастлив. Тогава си спомних за миналогодишната ни Коледа с Милен. Няколко дни преди самия празник бяхме на гости на Мартина във Виена. Това беше най-страхотното пътуване, наистина много коледен дух имаше там. Искам с няколко снимки да ви покажа част от настроението във Виена, да намерите и вие нещо позитивно в лошото време.
Първо трябваше да преодолея страха си от летене, ... не успях!
А Виена ни посрещна с това... няма да превеждам, че има цензура :)
... И доста от това...





















...Задължително трябва да посетите музея с каретите в двореца Шъонбрун , затова няма да показвам всичко от там, а само малко за да подсиля любопитството...




Доста сняг ни валя и то точно в деня когато разглеждахме така наречената "Къща на палмите", където беше около 70% влажност и голяма жега.
А тук Милен се опитва да ми "набие канчето" или да мe направи мечка :))))
Още няколко снимки ...




... и завършихме с горещ пунш :)

4 коментара:

Анонимен каза...

Прекрасни фотографии, Виена наистина е много красива-архитектурата е пленителна. Радвам се, че открих блога ти, идеите ти за дизайн много ми харесват. На 3D MAX ли правиш визуализациите?

Vanya каза...

Благодаря ти Валерия, надявам се да посетя Виена и през по-топло време, защото градините са страхотни през зимата, а за лятото дори не мога да си представя :) Да на 3dsMAX ги правя...проектирам първо в AUTOCAD. Все още не съм достатъчно добра и само част от проектирането успявам да направя в 3dsMAX :)

Анонимен каза...

Страхотни са рендерите ти, ползваш ли V-ray? Аз предпочитам Cinema 4D, просто защото ми се струва по-лесна, а и ефекта е почти същия.Аз също се занимавам с мебелен дизайн основно, но за момента правя само частни поръчки, не работя към фирма, макар че много ми се иска. Все още не съм качила много от нещата си, но скоро и това ще стане.
Ще се радвам на всяка нова твоя публикация. :)

Vanya каза...

Благодаря ти Валерия :) Да, работя само с V-ray, а за Cinema 4D нямам никакви познания, но сега като спомена ще се поинтересувам :) Желая ти успех с работата!