сряда, 25 януари 2012 г.

PAY IT FORWARD

Докато разглеждах някой от любимите ми блогове разбрах за една игра с подаръци, която ми се стори страхотна и искам да мога и аз да зарадвам някой. Правилата са следните:
 Първите петима, които оставят коментар под публикацията ми, ще получат нещо, направено от мен до края на годината. Всеки от тези петима ще трябва обаче да направи същото за други пет души и т.н. докато има подаръци за всички на земята :)))
Все още не съм измислила нищо и подаръците ще бъдат изненада дори и за мен, но ще съм много щастлива ако се включите и вие! И печелившите (внимавайте какво си пожелавате ;) са Ралица, Дида, lenival, Марияна, Addii и за да е честно първия анонимен ако си каже името(освен ако Ралица не го е написала това :))) Моля Ви да ми изпратите име и фамилия(истинските), град, адрес на който да дойде подаръка, моля и за телефон(все пак куриерите го искат, а както знаете аз картички не правя ;). Не ви искам ЕГН-тата :)))) Обещавам да не ги използвам с друга цел освен за наградата :)))) на моята поща vania_v_dimitrova@abv.bg

10 коментара:

Анонимен каза...

Поздрави за хубавия блог, страхотните идеи и идеята за подаръците! Аз съм насреща!:) Обичам да получавам подаръци и да правя, разбира се! :)

Анонимен каза...

приятно ми е, казвам се Ралица! :)

Unknown каза...

Здравей! От скоро имам блог и ще се радвам да участвам в такива игри!
Следя блога ти редовно и много ми харесва!
Поздрави Дида!

lenival каза...

:") Може ли и аз да участвам?

Вече съм я правила, но с удоволствие пак ще повторя... а и беше 2011, вече сме 2012 :")

Mарияна каза...

Еха, май съм пета! Страхотна идея! Днес цял ден съм с твоя блог, заради снимките от мебелното изложение. Спешно ми трябват свежи идеи за обзавеждане!
Поздрави, Марияна!

Addii каза...

Аз съм пета,просто не мога да повярвам ,че не с се запълнили местата при теб...толкова идейни и интересни неща споделяш.С радост се включвам при теб!

Vanya каза...

Ако първия Анонимен си сподели името, освен ако не е тайна, ще е чудесно, защото ще има подарък и за него въпреки пропуска :))) Така че ще го почакам.
Надявам да ви изненадам приятно Addii, Марияна, lenival,Диляна, Ралица и :)!

Mарияна каза...

Много се радвам и съм убедена, че ще съм изненадана приятно! Скоро ще предам щафетата в моя блог!

c v e t u l k a knits каза...

оле, изглежда не успях да се класирам...

Анонимен каза...

Първата бях аз, Ралица :)/в бързината и вълнението да съм първа в такава симпатична идея съм пропуснала да си напиша името/ извинете ме :)
поздрави и до скоро!:)

Ралица