вторник, 13 март 2012 г.

Подаръци за мен?

Да ви призная след подаръците, който направих за Pay it Forward получих много повече за мен! Не знам защо, но без да очаквам започнах да получавам изненади ден след ден :) Тази първата снимка е на подаръка, който получих от Цвети. Много сладък Кактус - игленик с формата на сърчице :) и няколко подложки за чаши (а може и с друга цел) във форма на листа от вълна. Може да разгледате блога й, както и нещата които я интересуват ето тук, за всякакви идеи свързани с плетенето за здраве :)
А тази вече полупразна кутия с домашно приготвени бонбони, пристигна за мен точно на 8-ми март като подарък от Марияна. За малко да не останат за мен докато се прибера от работа да си ги взема :)
Ето и подаръка, който получих преди време от Диляна...една бонбонена, розова закачалка, която тя направи за мен и вече както споделих съм измислила къде ще стои (на нашата тераска), но ще я монтираме като дойде пролетта.
Това са цветята, който получих за женския празник :) Много обичам зюмбюли, най-вече заради аромата им. Сега си имам "живи" в саксия от Милен :) Получих и една саксия с циганче от шефа :)Той е много добър в това отношение...понякога прави и изненадващи подаръци без повод!
А това пък е подарък, който си направих сама от IKEA естествено :)))) нов абажур за лампата ми на цена около 6-10лв/спрямо размера.
Бих искала да си направя още един подарък, но за него искам да помоля за помощ. Искам кученце, без значение дали е момче или момиче, но цените на породите, които харесвам са адски стряскащи за мен :( Все още не мога да си позволя да дам 400,600 или дори над 1000лв за куче и то без да се занимавам с изложби и размножаване на породата. Знам че за стопаните им всеки един лев си заслужава, ако ги имах бих ги дала! Не съм съгласна като цяло с продажбата на кучета или котки, защото аз лично ги възприемам като част от семейството, а не мисля че ми трябват пари за да си купя братче например! Бих си взела и куче от приют, но там няма гаранция какво ще се получи като порастне кучето, а на мен ми трябва малко кученце, защото живеем в малко жилище. Затова бих искала да помоля ако имате някой познат с малки кученца от следните породи, на приемливи цени в и около гр.София да ми пишете на vania_v_dimitrova@abv.bg
Тези на които съм се спряла са... мини йоркшир териер...
...искам и френски булдог...
 ...а също и Cavalier King Charles Spaniel...
Не са ли сладури? ...искам...искам ги всичките :)))) основно за гушкане, галене, целувки и разходки в мола! Шегувам се за мола - няма шанс да причиня това на кучето си! За пинчери може а за кавказки овчарки... НЕЕЕЕ! Ще се радвам ако ми пишат и притежатели на кучета от гореизброените породи с информация за породата или някакви важни неща, които трябва да знам. Благодаря Ви!  
Да отбележа че снимките на кучетата не са мои, открих ги в интернет.

8 коментара:

Lionelsa каза...

Страхотни подаръци. Много са лични, стоплящи и прекрасни.
лампата също ми харесва. Както и възглавничките на дивана ти:-)

Успех с намирането на куче.

анета каза...

Подаръците са прекрасни, също както и тези, които ти направи :) А в приютите има и дребни кученца или из сайтовете като bezdom.info Ето един пример http://bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&view=details&id=20948&catid=1&Itemid=1

gogolina каза...

Имам кученце и много си го обичам,но не е от посочените породи.Много е обичливо и създава голямо настроение у дома.Сладурче!Пожелавам ти от сърце да си имаш свое и да усетиш любовта на едно животинче!

Mарияна каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Mарияна каза...

Ваня, не знам как се получило, но и при трите подаръка има съвпадение на цветовете :)няма нищо случайно!
Много се радвам, че все пак са ти оставили от твоите бонбони :))

Екатерина каза...

Страхотни подаръци! Напълно заслужени, прекрасна си! Пожелавам ти скоро да откриеш кученцето, което търсиш, големи сладури са тези, на които си се спряла!:)

c v e t u l k a knits каза...

Толкова красоти събрани в един пост! И фотографката си я бива! :) Прекрасна бонбониера! Аз се наемам да изплета дрешки на кученцето!

Мъх каза...

Prekrasni podaryci, no napylno zasluveni, twori[ krasoti!
Пожелавам ти кученцето, което искаш да дойде при теб скоро;)