петък, 9 март 2012 г.

Punto Gusto Coffee Island

Сигурно си спомняте ето този бар, който публикувах преди време ето тук? Сега искам да покажа какво се получи накрая като резултат от тези визуализации.


Получи се това...
...отпадна озеленяването, първоначалния цвят и още някой незабележими за вас детайли. Честно да си призная малко съм разочарована! Естествено всичко това се получи поради липсата на пари! Това ми е една от големите мъки, когато имам идея за нещо и клиента я промени, естествено не винаги защото не му харесва, ами за сметка на нещо друго. Този бар все още не е довършен! Окончателната идея е на мястото, където аз исках озеленяване да има стъкло с рекламен принт ето такъв...
...или като този...
...или какъвто и да е, но така и не сме стигнали до него все още. Досещате се защо? Мислех си също че би могло да се получи интересно и с изкуствена трева вместо стъкло или принт от комикси. Желая им искрено успех на момчетата зад бара, да стигнат до нивото на една голяма верига предлагаща кафе, сладолед и десерти! Надявам се по-нататък да имам снимки на бара с включено осветление, столове и т.н. Обещавам да ви го покажа :) Аз лично бих добавила и някой декораций от моите :)))) и интересни лампи по бара!

2 коментара:

Екатерина каза...

Хубави са всичките, но 1 ми е фаворит, жалко, че не е осъществено. Поздравления за творчеството!

Анонимен каза...

Определено първия вариант! Губят, че са го "побългарили", типично по нашенски!
Поздравления за свежия проект!


Ралица