понеделник, 9 април 2012 г.

Ангелска ЧУДОтворителница 2012

Вчера посетих ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР „Ангелска ЧУДОтворителница”, организиран от Фондация "Искам бебе", която празнуваше 5-тия си Рожден Ден! Този път в НАЦИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ - БОЯНА беше изпълнено с чудесийки! Приходите от събитието ще бъдат дарени за каузата на фондацията – да подпомогне двойките, които "очакват да чуят своята блага вест и да гушнат своето бебе"! Аз също не издържах на изкушенията и си накупих няколко страхотни ръчно изработени неща. Като знам, че това може да помогне на някого, мога да кажа че беше най-ползотворното ми пазаруване на джунджурлъци! Тъй като не запомних всички участници, ако някой се види на снимките може да ми пише на vania_v_dimitrova@abv.bg и ще се радвам да му ги изпратя и да попълня името му и връзка под снимката :) Силно Ви препоръчвам да посетите следващата "ЧУДОтворителница" най-вече за да продължат да се случват чудеса! Ще се опитам следващия път да Ви информирам по-рано за нея, пък знае ли се, може и аз да измисля нещо и да участвам :)
Ето от тази мила дама си купих малко сладки - медени бисквити с формата на пчелички, калинка, зайче и т.н. Бяха мнохо вкусни! Да бяха :)
Имаше и сладки муцуни :)
http://kotkaminava.blogspot.com/
http://artmartiti.blogspot.com/
http://elichkata.blogspot.com/
Мария Йованович и София Христозова
http://wildfairies.blogspot.com/  http://malukindian.blogspot.com/ 
Patchwork-House
http://www.facebook.com/events/155026477944273/

Срещу градушката! Защото наистина валя градушка :)
А ето това си купих аз ...плетено цвете-брошка; бухал-брошка с много изразителни очи :))); обеци оригами сърчица; ангелско крило - от истински Ангел; и това остана от медените бисквитки- калинка без крила :)
 ...както и тази сладка картичка от Еличката. Нея смятам да си я сложа в рамка при снимките в антрето ни.

1 коментар:

Анонимен каза...

Непременно пиши кога е следващата!
Блогът ти е голямо вдъхновение, да знаеш :)