петък, 13 юли 2012 г.

Проект на спалня за тинейджър и стая за "учене"

Това е проекта, който направих за спалнята на един тинейджър, но баща му каза че е голям за баскетболен кош :( и за съжаление ще трябва да го махна. 
 На стената зад леглото реших да има паркет на щампи (все едно е старо буре за вино - нали е малък за коша :)))) Има си и червен рафт с вградено осветление, който може да служи за нощна лампа, но сложих и една такава - измислих лампата да я направим от конус. Така или иначе се правят постоянно ремонти по улиците, все за една нощна лампа ще се намери :)))) Какво ли е наказанието за кражба на конус? И като ме залови Хорейшио на местопрестъпплението, и ме пита "Защо бе Ваня?" какво да му кажа? Еми за лампата...брат!
 Надявам се нашия тинейджър да чете книги, защото съм му измислила и библиотека под леглото. Става и за колекция от порносписания :) На отсрещната стена има няколко секционни шкафа, а цялата стена е облепена с цветно стъкло.
 Следващите няколко визуализации, направих за помещението, в което ще се учи, а може и да се играе покер с приятели! Много ми харесва комбинацията на зелен с червен цвят (явно е заради коледа), но все още не знам дали не съм само аз тази, която си е харесала тези цветове. Мисля си, дали не е много "женска" тази стая?

 Има си и шкаф за съхранение...
 ...и библиотека. Както и да е, на мен си ми харесва! Действа ми стимулиращо...за една игра на покер :)))
Не зная дали забелязахте, но съм направила масата(на краката се вижда) в червен цвят отвътре и отдолу? Много исках една такава и за мен, защото преди време си бях харесала някъде шкаф, който бяха боядисали така. Засега обяче нямам място и за тази :( ....но ще измисля аз нещо :))))

2 коментара:

Nina каза...

Много хубави са станали и двете стай, най вече стаята за учене е невероятнаааа, и аз напоследък си падам по тези цветове изглежда супер. Но чесно казано, ми изглежда леко женска, на една жена повече ще и хареса хахах. Все пак никога не се знае то напоследък и мъжете са станали много нежни и с доста фешън вкусове така че знае ли човек.

Анонимен каза...

стай !!!

Няма дума в българския език, която да завършва на Й.