понеделник, 29 октомври 2012 г.

мъничката ни добра новина

 Ще си имаме бебе!
 Не че не си казвам и майчиното мляко тук, но мисля че всеки трябва да запази и по нещо само за себе си (аз си пазя лошите неща), а и много ме е страх да споделям преди да сме стигнали до края! Обаче няма как да не разберете, защото определено мисля да си направя това онова за бебето ни сама, а ще искам и да го споделя тук :) Пък и коя майка не иска всички да видят малкото й гардже :)))) Да знаете  - прилича на Пришълеца или по-точно на онова малкото, което му излиза от устата, а и има малка пишка :))) ...да, доктора каза че е момче (обеща ми снимка с доказателството ;)  Много се вълнувам и едновременно с това понякога адски ме е страх, защото имам зад гърба си няколко неуспеха. Има една приказка, че съдбата поднася на хората точно толкова, колкото могат да понесат, а на мен ми беше много трудно, затова сега се радвам на всеки един миг, в който го усещам да мърда! Стискайте му палци всичко да е наред! А и на нас, че явно предстоят сериозни размествания вкъщи... вижда се края на възглавничките :))))

24 коментара:

Анонимен каза...

Колко красива и радостна новина! Вярвам, че всичко ще бъде наред, но това е ако само и ти си повярваш! така че, смело напред без никакви страхове! нямам търпение да видя красотийките и майсторийките, който ще направиш :-)

LaMartinia каза...

Честито! Прекрасна новина!

Milena Poptoleva каза...

От сърце честитя!Аз за първи път станах майка преди близо 23 години и за втори преди 21 и наистина са най-щастливите ми мигове.....Е има и още,но тези са уникални!
Бъдете здрави!

Mарияна каза...

Прекрасна новина! Успех на малкото човече :)
Възглавничките са много полезни за подпиране на бебчета :)

Classy~ каза...

Леле това е страхотна новина! Честито!!! От цялото си сърце ти пожелавам много здраве и много щастие! ♥

Nelly's handmade каза...

Чу се радостен писък като отворих публикацията ти!!! Страхотна новина! Честито! Пожелавам ти най-приятните мигове по време на бременността и много щастие и гордост!!! Съветвам те да не се страхуваш, малкото усеща всичко ;) И нямам търпение да видя какво ще сътвориш за малкия. Авъзглавниците само ги пенсионирай, след някоя година, малки много ще се радва да се крие между тях... :))))
Честито! Страшно се радвам, по-хубаво от това няма! Всяка безсънна нощ си струва! :)))

Pavlina Petkova каза...

Страхотно! Харесвам, това че сподели, хората ще се зарадват и ти пожелавам успех до края и ще очакваме новини! Поздрави!

Ana каза...

чудесна новина! Честито!

Елена каза...

Ех,че хубава новинааа! Стискам,стискам,стискам всички налични пръсти и съм сигурна,че този път всичко ще е наред:)
( Между другото, когато аз бях бременна,си мислех,че е дошъл краят на цветята вкъщи. Е, Гого не е опустошил нито едно:))

Звездица каза...

Иха, готина новина!

Голям фен съм на блога и благодарение на него, винаги, когато имам нерви заради нещо друго, тук се чувствам добре.

Макар че със съжаление ще видя края на възглавниците, с нетърпение очаквам авторските работи за малкия мъж. Дерзай, чувствай се добре и се радвам, че такива приятни неща се случват.

От верен почитател, поздрав най-сърдечен.



Анонимен каза...

Чудесно много се радвам! Пожелавам всичко да е много наред и чудесно! :)
Весела

diana каза...

Чудесна новина! Вярвам, че всичко ще бъде наред! Наслаждавай се на прекрасното чувство!

Адриана Бонева каза...

Ванче, прекрасна новина!!!
Стискам палци и Ви желая много, много красиви емоции!!!

nessy каза...

Честито! Много здраве ви желая!

Анонимен каза...

Ваня,това е страхотно! Късмет и никакъв страх,всичко ще бъде ОК!Поздрави и поздравления и на Милен!Истински ме кефи блогът ти :).Марияна(Мечката,за да се сетиш)

Анонимен каза...

Привет, Ваня!
Поздравления и стискам палци всичко да е наред до края!
Много добре си спомням моите вълнения около малкия пришълец с пишка :-) Очаквам с нетърпение да видя новите неща, които ще сътвориш за него.
Соня

Vanya каза...

Ох много Ви благодаря на всичките! Изключително миличко ми стана докато четях коментарите :)

Анонимен каза...

Честито,Ваня! Прекрасна новина!
Желая ти успех, всичко ще е наред ако го вярваш:) С нетърпение очаквам новите ти творения свързани с появата на малкия Човек!
Поздрави:Q!

svetlina каза...

Оу! Голямо честито :))))

С голямо нетърпение ще чакам да публикуваш бебешките работи и разместването :)

Ако се брои за подкрепа, ето ти идея - http://dishfunctionaldesigns.blogspot.co.il/2012/07/creative-things-to-do-with-old-baby.html

(бронзираните, разбира се)

Jenny каза...

Развълнувах се :) Честито! Стискам палци!

Vania каза...

Чудесна новина! Чета те редовно, почти никога не коментирам, но сега се включвам, защото не мога да не пожелая всичко най-прекрасно на вас и бебето!

Краси каза...

Много, много готина новина. Стискам палци всичко да е наред и скоро да гледаме и ние малкото човече.

Да си призная от както следя блога ти въздишам колко подредено е у вас и колко мънички нещица има дето си седят на мястото и няма кой да ги пипне, а у дома са три диванета. Сега ще ми е още по-интересно как ще бъдат опазени от малкия мъж :)

Vanya каза...

Оооо подредено е само пред фотоапарата :))) Естествено не е като да има дете(или деца) вкъщи - там няма ред или ако има трае само няколко секунди! Ще снимам някой ден хаоса за твое успокоение Краси :))))

Мъх каза...

Аз сега виждам тази хубава новина и от сърце ти желая всичко да се случи както сте го планирали;)
Честито!