неделя, 18 ноември 2012 г.

Декорация - Топки от цветя и миди

Ако сте обърнали внимание обикаляйки из магазин Kaufland, сигурно сте виждали щандовете със стоки за по няколко лева. Онези които са пълни с всякакви боклучета. Е аз от там си купих топки от стиропор с желанието да си направя коледна декорация, но ми се получи пролетно-лятна такава :) Най-важното е да имате пистолет за силикон (аз моя го купих също от Kaufland) и да не ви е страх да го използвате! 

 Първо използвах малко миди, които залепих със силикон върху стиропорените топки.

 ...имах и малко охлювчета от най-малките.
 После се сетих, че мога да използвам и няколко изкуствени цветя. Така от тях си направих топки от цветя.

 Мисля, че ще е много ефектно ако се прокара и някаква връвчица през топките за да се окачат примерно на корниза със завесите или някъде, където могат да висят. Може и на клонче във ваза, но определено не ги виждам на елхата :)


7 коментара:

Мирише ми на ЛЮЛЯК! каза...

Прекрасни!

Екатерина каза...

О,аз редовно ги обикалям тези щандове:)Влезнем за храна, а си тръгнем с джунджурийки:). Страхотни декорации си направила! Много ми харесват!

Анонимен каза...

Охххх, приказни са!!Поздравления!!!!!Мариана

Unknown каза...

Vypadá to moc hezky:-)

Unknown каза...

Много ми харесва аранжировката с цветята. Бихте ли ми казали от къде мога да си купя, тъй като не мога д открия изкуствени цветя, които да ми харесат.

Vanya каза...

Изкуствените цветя мисля че бях купила от магазин Джъмбо и им откъснах цветчетата, защото бяха на клонка, но има доста реалистични изкуствени цветя и в IKEA.

Unknown каза...

Благодаря много! Ще опитам да направя нещо подобно :)