понеделник, 26 ноември 2012 г.

За малките детски стаи

Ако помните гардероба за стаята на моята племенница, сега ще ви покажа продължението. Чичо Милен пак беше изнуден! Мястото в стаята е малко за двете госпожици, които ще го използват, затова направихме за всяка по един шкаф, който се трансформира за да е максимално полезен. Идеята от мен, а реализацията - чичкото  :)))

 Има си отделение с вратичка и рафт, три чекмеджета...
 ...и изтеглящ се плот, на който да рисуват и пишат. Остават им само столчетата и някой, който да се заседи на тях :)


5 коментара:

Елена каза...

Много е хубаво шкафчето! И аз искам един чичо Милен!
Обичам тези прибиращи се плотове.
Преди години си поръчах шкафче за кухнята,което да има чекмедже, под него издърпващ се плот и под плота - врата с две рафтчета вътре. ...Сега разполагам със шкафче с врата и две рафтчета в него и..една голяма дупка над вратата...Там си нареждам готварските книги и си мечтая за издърпващ плот..:))

Силвия каза...

Шкафчето е разкошно, спор няма. Но легълцето също изключително много ми хареса. Няма начин детенцето да тупне на пода докато спи. А в момента това ни е на дневен ред. Та в тази връзка да попитам домашно производство ли е или е купено и ако да-откъде?

Vanya каза...

Силвия леглото е от IKEA, има го и в бял цвят. В момента струва 189лв, но хубавото му е че се изтегля по дължина (за по-ниски и пораснали деца)от 135см до 206см- само матрака трябва да се сменя.
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=36739

Силвия каза...

Благодаря за подробното инфо! :) Непременно ще отскоча до ИКЕА за да го видя. Уникално е. Единствено в този магазин може да се намерят толкова много стоки, при които дизайнерите да са помислили за всички възможни детайли, които ще са от полза и ще ни улесняват.

dantech каза...

Браво ! Адмирирам всичко което е Направи Си сам !
В момента си проектирам един голям гардероб и искам да направя съшата конструкция с изтеглящият плот. Какъв механизъм сте ползвали и от къде сте го купили? Моят мейл е dan.dikov@gmail.com
Продължавайте в съшият дух !