петък, 7 декември 2012 г.

Подаръци Топ 10

Идват празници и ако се затруднявате какво да измислите за близките си ще ви покажа, какво получих аз за рождения си ден? Празнувах юбилей, затова се насъбраха подаръци :) Обичам да получавам подаръци!
 Идея номер едно за майки и готвещи лелички... малко порцелан в тон с празника или с любимите цветове на получателя.

 Идея номер две - цвете! Желателно е да е живо когато го подарявате (постарайте се) ... само за любители и такива, който няма да го съсипят :)
 Книга на любима тематика - като за мен пълна със снимки на къщи и интериори. Тази си я избрах като подарък от колегите ми в работата. Това да попитате, "кой какво иска?" също е добра идея и пести много нерви. Аз да си призная мразя лудницата по магазините на празниците, затова се опитвам да пазарувам по-рано преди да са се развилнели тълпите. Мъничка съм и ще ме смачкат!
 Идея номер четири е Gift Card (от мола на бул.Ал.Стамболийски) за чието съществуване разбрах наскоро, която можете да заредите със сума по желание. Аз съм съгласна и на пликче със съответната сума :)))) Ако държите на него можете да напишете "GiftCard"!
 Подарък пети - шоколадови бонбони. По магазините има разкошни - като за подарък, в едни малки спретнати кутийки. Задължително е да не са нахапани! Може и във вид на цвете (за онези, които не могат да се грижат за истински цветя).
Идея номер шест - нощна лампа или свещ, за сгряване на душата :)


 Идея седем - рамки за снимки. Може и с някоя забавна ваша снимка!
 Идея осем - музикална изненада. Имаше един филм (но не помня кой, мисля че с участието на Аштън Къчър) в който мъжа беше записал диск за жената на тема "месечен цикъл" - всички песни съдържаха думата "кръв" в текста си. Аз бих го приела за забавно! На мен обаче още не са ми подарявали такъв диск, а и от известно време съм бременна (държа да подчертая - напълно непорочно зачатие) така че няма да е много уместно :) Затова за рождения ден получих това сладко музикално пиленце - като минеш покрай него и започва да чурулика, но за съжаление не много тихо, затова сега е с изключен звук :)))) Метнала съм му одеяло върху клетката, един вид :) Музикалните кутии също се броят към тази идея за подарък.
 Подарък номер девет - бижу! Знаете за "Girls best friend"! Аз получих такова с истинско цвете в него.
 И така, за да закръгля, като десета идея за подарък винаги може да ми купите кученце :))))

5 коментара:

Анонимен каза...

Здравей, Ваня, готини подаръчета. Особено книгите, купите и орхидеята. Искам да те попитам следното: като се съберат много такива дребни неща, които са сладки, носят ти радост и имат сантиментална стойност, къде ги побираш всички? Живеете в малко жилище, а в същото време не е претрупано, както е обичайно в малките жилища, ако редовно не се изхвърлят куп вещи. Носиш ги в къщата на родителите ти; подаряваш ги или като ти омръзнат, ги изхвърляш?

Vanya каза...

Започнах да отговарям...., но се получи мнооого дълго, затова направо ще го напиша в една публикация и да знаеш вкъщи е претрупано :))))

Елена каза...

Честит юбилей и честити страхотни подаръчета! И аз обичам дами подаряват разни дреболийки, които в момента съм прибрала нависоко, по-ценните са опаковани в кашончета и омотани в тиксо. Това е предпазна мярка да не се изкуша и да ги дам на Малчо някой ден, само и само да ме остави за 10 мин. намира:)Чакам с нетърпение следващата публикация:)

Мира Спасова каза...

Честит рожден ден с малко закъснение:)
С удоволствие ще ти подаря кученце, но преди това искам да препрочетеш публикацията на една готина мацка по темата http://ciknoto.blogspot.com/2012/06/pure-evil.html
:) ;)

Vanya каза...

Ха ха ха Мира много се смях с публикацията на готината мацка :) почти ме разубеди за кученцето :))) Елена това с пакетирането и качването на високо е временно, докато Малчо не се научи да придърпва стола и да се катери :)))