понеделник, 18 февруари 2013 г.

Искаш шкафове - финалът!

Приключихме с всички шкафове ... за дълъг период от време :) Сега продължението от миналия път. Най-накрая снимах всичко без вратички и ...
...с вратички :)
Много съм доволна от резултата. Така е като си имам майстор вкъщи! Да ви споделя една хитринка (за някой може да не е нещо ново) - нямаме дръжки на вратичките, нямаме и push-механизми, а просто направихме вратите малко по-дълги от корпуса на шкафа и ги отварям благодарение на надстърчането им. Това може да ви спести доста пари, стига случая да позволява. Вратата вляво не се отваря напълно заради рафта пред нея, но това беше поносим недостатък и не пречи на използването на шкафа.
 Вече съм наредила по някой рафтове, но имам още много свободно място да тъпча :)))) И дааа има място и за пънчето :)))) Където съм аз там ми е и дръвцето - да има да си гризна :))))
Другото нещо,  което направихме за мое улеснение е че сложихме колелца на холната ни маса. Сега вече и аз мога да я местя! Две от тях са със стопери за да не бяга на където си поиска.

Споменах и за скрина в първата част на публикацията. Онзи за който Милен само ми се смее, че съм казала едно малко скринче, а то какво излезе :) Нали искам бебето да повивам на него - няма как да е малко!
 В пролуката между дивана и скрина ще бъде бебешкото ни легло.
Вече съм напълнила и скрина с бебешките дреболии. Разделителя си го купих от IKEA- всичко да ни е подредено, но докога не се знае :)))
И сега чакаме ...да ми мине грипа! Много е трудно да се бориш с вируси без лекарства, но ще мине и това, че бебе имам да раждам, а време не остана :)

9 коментара:

Анонимен каза...

Привет Ваня! радвам се, че нещата се случват по интересен и щастлив начин :) Имам въпрос: каква е цената на шкафа и скрина, ако се напраправи поръчка при Милен?
Аkо искаш пиши на мейла ми: ralitza13@gmail.com.

Ралица

Анонимен каза...

Их че мило какво винаги :)

kami_bonbona каза...

Привет,
толкова е различна тази стая вече...но е много практично- браво!
Личи си че очаквате новия член и скоро няма да е така подредено :))) Поздрави!

Анонимен каза...

Скрина е чудесен със сладките бебешки дрешки в него. Пънчето сега го виждам - разкошно е! След като не е останало време до големия ден ти желая леко раждане, въпреки че преди това сигурно и бебешкото легълце ще видим.

Rossitca каза...

Ваня, много добро изпълнение и на шкафовете и скрина и дивана. Стаята е много хубава и уютна. Възхищавам се на ентусиазма ти.
Желая ти бързо оздравяване и леко раждане!

Detelin Markov каза...

Щом спомена липсващите дръжки и пестенето от там ли да предполагаме за избрания бял цвят? Всичко ми е много симпатично, но този белия цвят ми стои странно на мен...

Стефка каза...

Много е хубаво, светло и уютно! А жълтата рибка термометър, дето наднича от чекмеджето много ме нахили, същата плува и в нашето корито :) Усмивки

The witch каза...

Ваня, честита баба Марта! Да си жива и здрава, румена и засмяна.

Краси каза...

Страхотна е станала стаята. Ваня обаче нещо липсва, дали бебчето се е появило? Надявам се всичко да е наред.