четвъртък, 11 април 2013 г.

На Мартин мустака

За гостите на погачата на нашия син Мартин направих подаръчета - мустаци.  Използвах картон и клечки за шишчета. Нарисувах си мустак, изрязах го и между две картончета слагах по една клечка, за да се държи за нея мустака с ръка. Предварително бях я изтънила (издялкала като на индианец лъка) с ножче в частта, където щях да я лепя за да не ми издува  картонените мустаци.
За изписването ни от болницата пък получих ето тази страхотна торта от памперси, която също не е трудна да се направи. Използват се ластици за да държат (завитите на ролка) памперси, а останалото зависи от въображението ви :) А в средата по височина на тортата трябва да сложите нещо цилиндрично за да не се изместват блатовете. В нашата торта има дълга свирка :)

За нашите гости направих и ето това джобно календарче. Мартин с мустак на клечка! Малко ме нахокаха, че си правя извращения с детето, но такива родители си е избрал :)))
И тук Мартин ще ви покаже как се използва мустака :)))

1 коментар:

Стефка каза...

Много си му отива даже! Щуро, цветно и забавно приключение да е детството на Мартин! И още по щура да е майка му, за да създава това приключение! Усмивки!