четвъртък, 25 април 2013 г.

Апартамент - дневната

Сега след детската стая и спалнята да ви покажа и дневната на апартамента. Първо за напомняне е проекта ми...Така изглеждаше мястото в самото начало - строителна площадка :) Тази част винаги ми е изглеждала отчайващо безкрайна.


После започна да прилича на нещо, но това чак след няколко месеца строителни работи. Може и рожден ден да празнуваме на обекта - всичко е въпрос на пари. Както има една приказка "Когато нещо не става с пари, става с много пари!"
И сега вече завършената част. Хлебарките може да се нанасят :)))) Това е гледката от входната врата на апартамента. Както се досещате нещата не са на 100% като от визуализациите, но важното е да има към какво да се придържаме!
На входа има едно малко шкафче за пантофи и огледало. Вратата която виждате с ламперията води към малко помещение където има закачалки за дрехите и място за обувки.

Това е гледка към трапезарията...

... и камината...  в средата на цялото помещение. На тази снимка още е недовършена, защото има и облицоване със стомана на стената до огъня, но аз явно нямам снимка от завършването и.
В дъното се вижда и кухнята с островен плот в средата. Кухненския плот направихме от естествен камък, а шкафовете от МДФ с боя в цвят на слонова кост.
Уредите са на BOSCH, а осветлението от ZAGATA. Батерията и  мивката са от ТЕКА.
А това накратко, в около сто снимки е изгледа към дневната с дивана :)
Цялата мека мебел е от естествена кожа в цвят на мляко с какао. Кожа има и по вратите на шкафовете и челата на чекмеджетата, но в кафяво теле :)
Килимите са ми много любими. Бях изключително доволна, че клиента хареса точно тези! Изглеждат като протъркани :) Паркета е от екзотична дървесина с много интересна шарка - сукупира. Завесите поръчахме в ELLEHOME, но не съм много доволна от ушиването на техните щори.
Холната масичка има две скрити чекмеджета, почти незабележими, за вестници, списания и дистанционни. Интересното при нея е във фурнира на плота, лепен в различни посоки.
Тук на стената зад дивана един ден ще има картини... или поне идеята е да има.

За финал си имаме и гигантски телевизор, който качваха по стълбите, защото само от там можеше да влезе, пък сме на последния етаж - приказка!

Надявам се че ви хареса!

3 коментара:

merypoppins каза...

Абе как няма да ни хареса:)Супер е!!!
Направо за списание!!! Много се радвам на такива талантливи хора като теб!Поздравления за всеки изпипан детайл и за цялостното излъчване!!!

Ана каза...

Чудесен апартамент!
Много ми харесват цветовете - топли и земни. И кухнята с островът, ако тази година подхвана ремонта - ще черпя съсредоточено вдъхновение :)

Dess V каза...

Страхотно е! Има някакво усещане за уют в това жилище.