вторник, 21 май 2013 г.

За ръчичките и краченцата

Или публикация за това какви снимки задължително трябва да имате ако като мен сте от клуба на "ръчичките и крачетата". Аз лично не мога да им се наситя! Ето това е първата снимка на Мартин - сбръчканата му ръка още докато бяхме в болницата :)

Снимка с мама...
 ... и снимка с татко.
Вдъхновени от ето тази снимка в интернет, но не чак толкова професионални.
 Татко го има и на още една снимка :)
 Другото важно което трябва да имате за да сте почетни членове в клуба са и малко снимки с крачета! Ето тези намерих отново в интернет и направо съм влюбена в тях...
искам такава семейна, но и с куче :)))

Ние успяхме да си направим ето тази със самоснимачката на фотоапарата. Познайте кой, кой е?
 Мартин ще го познаете по черничкото под ноктите и че му миришат краката :))) Така е като по цял ден ходи!
 И тук не издържах да не снимам... ми не мога :)))
 Естествено че имаме и отпечатък още от самото начало, но с ръцете беше много трудно и направихме само на крачетата на Мартин.
 И тук съвсем леко отклонение от темата, задължителна е и снимката на която се мие дупе в кухненската мивка :) Тук вече сме на два месеца и половина и нямаме нищо общо с пришълеца от снимките в корема на мама. А най-интересното е че на бебо нещо май ще са му сини очитеее! Имаме си вътрешен хумор по въпроса -"бащичко, взел е очите на татко си"(а татко му и майка му са с кафяви, както се досещате :) Добре че не е негърче, защото тогава вече щях да го отнеса. Сега ми се размина, защото имаме членове на семейството със сини очи (също и гинеколога ми! ;)

5 коментара:

Елена каза...

Невероятно сладки! По-хубави от тези в интернет! Кой тичаше насам-натам заради самоснимачката:)) Предполагам МАртин ще е. Не мога да повярвам пък колко голям изглежда на последната снимка. За цвета на очите - не знам, но интелигентният поглед ми се струва, че е твоят, Ваня. Радвам се, че сподели своята радост с нас :)

kami_bonbona каза...

Ооо разкошни снимки :) Аз също съм в клуба 100%- имам снимки на крачета от всеки месец досега (5-ти месец сме). Голям сладур е бебчо :) А ние вече не се хващаме в мивката хихихи Поздрави!

Анонимен каза...

Невероятни, разкошни снимки, вълшебни, такова хубаво настроение създават, това е любов, щастие, красота. Велико!!! И колко е пораснало бебчето, прекрасни сте всички!!!
Mariana

Любонька каза...

Привет! Очень приятно было читать твой пост о таком маленьком и милом чуде на свете. Я желаю вам крепкого здоровья. Растите на радость папе и маме.

В настройках комментариев убери галочку со слов ПОВЕРКА СЛОВОМ. Это сильно затрудняет комментарии, которые хочется писать.

Vanya каза...

Спасибо Любонька :)
Kami_bonbona да не папкате спанак?