понеделник, 28 март 2011 г.

my bag

Искам да ви покажа една чанта, която си правя, или по-точно почти си направих. Исках да получа нещо подобно като тази жълта чанта, но впоследствие я промених.
Опитвам се да я довърша от няколко месеца(да месеци), но много ме мързи, защото трябва да се шие на ръка. Баба ми все на машина е шила, понеже! Остават ми около 10см шев, а се подмотвам. Направена е от парчета изкуствена кожа, които нарязах на ленти и преплетох, за да получа лицевата част. Тъй-като шевната машина, която имам не е подходяща да шие такъв материал, използвах и лепило за да залепя едно към друго цветните парчета, а каквото е невъзможно на машината го шия на ръка. Остава ми да й направя един вътрешен джоб, но кога ще стане не знам? Използвала съм също материал от друга стара чанта(цип, металните части), която се скъса от носене, също така вътрешната част на чантата си я направих от един стар панталон, който вече не нося. Затова я публикувам, за да проследя, колко още ще се мотая? :) На снимката отдолу се виждат и карфиците в ъгъла. Определено има и някой неща(най-вече шевовете), които не ми се получиха добре, но ще си я нося, пък понякога дефекта става ефект.

3 коментара:

Vanete каза...

Поздравления! Много добре се е получила, дано шевовете направени на ръка да са достатъчно здрави, за да издържат товара, който ще носиш :), понеже чантата ми изглежда големичка на размери. :)

Vanya каза...

Да и Аз се надявам да издържи, но по-скоро се чудя с какво ще я напълня толкова, защото не обичам да нося много неща, а тя определено е големичка! Ще се похваля ако стане :)

Detelin Markov каза...

Като човек виждал как работят български фирми производители на чанти, то ще кажа, че съм впечатлен. Браво, получила се е много добре.