понеделник, 16 май 2011 г.

spring thing

От цветните рамки за снимки ми остана боя, затова я използвах при освежаването на един стар цветарник от дядо ми. Доста свежо стана, но нещо със саксиите не ми стой добре :( А може би ще трябва да поизчакам да се появят и цветята.





До цветарника има и една маса. Много стара и нея също съм преправяла, но нямам снимки от тогава! Използвахме я за работна маса в гаража. Плота й беше изцапан с моторно масло, което нямаше как да се изчисти, затова трябваше някак да го скрия. Използвах няколко плочки останали от пода на кухнята ни. Размера им пасна перфектно и не се налагаше да ги режа. Залепих ги със силикон, а отстрани заковах няколко дъсчици, като рамка. Лакирах дървесината, защото и тя не беше в добро състояние. Сега използваме масата отвън,на двора, като правим барбекю... няма да ви дразня със снимки от барбекюто :)




Ето сега и най-новите снимки на цветарника, вече с цъфнали цветя, още парат не се барат :) Сега вече ми стой по-добре, въпреки цвета на саксиите!



2 коментара:

Анонимен каза...

а защо не боядисаш саксииките-примерно в морско синьо? :)

Vanya каза...

Саксиите са от пластмаса, а върху нея боята много се лющи, но честно да си призная сега вече цветята в тях са цъфнали и изглеждат много по-добре Нямам снимки все още, но ще ги снимам!