събота, 4 юни 2011 г.

buttons

Тези дни ходих до магазин "Джъмбо", да купя подаръци за едно бебешко парти. Обикаляйки около щандовете намерих тези шарени копчета.
Малко видео по въпроса, какво може да направите с едно копче...ако ви стиска?
 
Не знаех какво ще ги правя тези, но така хубаво "шаренееха" на рафта, че реших да си ги купя, пък все за нещо щях да ги използвам, а и надписа "комплект за ръчно творчество" ... да бяха написали направо "Ваня, купи го това!", и отзад на етикета със ситен шрифт да пише "годност една година, че докато ти узрее идеята в главата" :)

По пътя за вкъщи, реших че ще ги пришия на една бяла блуза, после измислих да ги пришия на абажура на един лампион, но на следващия ден ми дойде друга идея... блузата ще почака! Чак се учудих на себе си, колко бързо стана това с идеите, че няма и да ми стигнат копчетата даже!
... помните креслото, на което скоро направих калъф... е за него се сетих.
Реших да пришия копчетата на неговата възглавничка, за да стане по-интересна!

Естествено трябваше да шия на ръка, копче по копче. Като знам, че имам там една чанта, на която й остават все още 10см бод на ръка, се притесних, че тия копчета ще ме отегчат и ще зарежа и тях така... да ама не...довърших ги всичките! Получи се много шарено и весело... какво ли ще стане с блузата, останаха ми малко копчета?




2 коментара:

Toni каза...

Възглавницата се е получила просто страхотно! Наистина много ми харесва :)

Анонимен каза...

ах Ваня страхотна си!