сряда, 8 юни 2011 г.

funny cushion

Миналата седмица си купих две детски калъфки за възглавници, с много интересни шарки. Те са от спални комплекти. Като си ги избирам по-важен е десена, пък за какво точно ще ги ползвам после няма значение.
Да си призная сега, пердетата в кухнята ни всъщност не са точно пердета, а чаршафи, които не пасваха на размера на леглото ни. Преди време си купих два единични спални комплекта само заради шарката на завивките, като видях че цената им си заслужава, дори и без да ползвам долния чаршаф. Накрая обаче и той влезе в употреба, но като перде :)


И така за калъфите на детските възглавници... исках да си направя от тях, калъфки на столчетата на терасата ни. В момента имам възглавница само за едното столче, но тя е с трета степен изгаряне от цигара и е леко скъсана, затова и трябваше нова дрешка.
Интересното при нея беше, че е двустранна, с различни цветове от двете страни. Мисля, когато си взема възглавница и за другия стол, да направя и калъфките двустранни за да изглеждат като комплект.
И ето как изглежда столчето ни ...засега :)

3 коментара:

Q каза...

Чудесни калъфки!
Би ли споделила откъде са, тъй като доста отдавна издирвам подобен десен (този с таласъмо-роботчетата) за сина ми.

Vanya каза...

Калъфките са от магазин JYSK, на цена 2,99лв/бр. Има в гр.Пловдив, София и В.Търново. Сайта им е www.jysk.lt хубавото е че от време на време правят много добри отстъпки.

Q каза...

Мнооого благодаря!