вторник, 3 април 2012 г.

Joke BAG

Онзи ден докато се любувах на първоаприлската шега с която ни изненада времето...
 


... си направих нова чанта :) Много съм щастлива, защото се получи много добре! Вдъхновението ми за нея дойде от ето тази снимка...
... и реших да си направя чанта на принципа на найлоновите торбички. Може да разгледате и другите модели на BAGGU ето тук, аз лично ги искам всичките! Естествено платовете си купих от IKEA.

 Нарязах едно найлоново пликче за да си направя кройката. Единственото, което промених беше дължината на дръжките му, за да мога да замятам чантата на рамо. Успях да си купя последния около метър плат от този десен, подобен на глухарче. Консултантката каза, че вече нямало да го внасят и това е последното парче... късмет :)

 От вътрешната страна използвах друг плат. Мислех за това дали може чантата ми да е с две лица, но на този модел не се получи.
 Заших парчетата едно към друго от обратната страна, след което обърнах плата откъм лицето и  довърших отворите на ръка.
 След това взех да се обърквам кое парче как се прегъва и т.н.... затова внимателно разгледах отново найлоново пликче за покупки за да не сбъркам нещо. Много мразя, когато съм зашила нещо и се окаже , че съм сбъркала и трябва да го разшивам. Ужас!
 След това за да ми е по-ясно изгладих вече пооформящатата се чанта с ютията, така както трябва да се прегъне. Изглеждаше ето така...
 ...накрая заших дръжките и мястото на прегъване в долната част на чантата.

 Забравих да спомена, че си направих и вътрешни джобове, за да ми е лесно да си намирам най-важните неща и телефона когато звъни. Надявам се и на вас да ви е харесала...събира много неща, а може и да се носи като раница ако има някакво закопчаване :)


 Ако сте се загледали в закачалката и не сте чели тази публикация за нея, вижте тук.

2 коментара:

Rossitca каза...

Страхотна е, много добре си я направила! Възхищавам ти се на търпението да изпипваш детайлите!

Ivette Petrova каза...

Много красиво се е получило! Браво!