вторник, 29 май 2012 г.

Освежаване 2012

Няма да познаете - ще си говорим за възглавници! Вече сте прочели, че имам някой нови калъфки за възглавнички, но сега ще ви ги покажа всичките, защото има още няколко семпли попълнения. Отново с плат от IKEA и сега всичко е в сиво и бяло, но с цветни ципове ( защото такива имах :).
 Коледната им премяна изглеждаше така...

 ...сега е време за нещо ново.
Нови калъфки имаше и за люлката на двора. Нашата я ползваме вече няколко години. Много добра покупка! Аз още от самото начало не и харесвах текстила за възглавниците и ето сега вече го смених.
Новата им дамаска стоеше в гардероба от много време. Преди това я използвах като завеса, но след като си купих нови, тя беше складирана. Определено е по-добра от старата :) Има и някой други неща, които бих искала да променя около тази пейка. Представям си мястото като някоя от морските градини по Гръцкото крайбрежие... едни бели и слънчеви със сини детайли и много цветя, но ще почака.


5 коментара:

Unknown каза...

Страхотни идеи :) А възглавниците са супер :) Браво :) Запали ме и аз да освежа моите :) Надявам се скоро да се случи :)
Поздрави,
Юлия

Екатерина каза...

Много свежест има тук, а определено настроението в дома става съвсем различно, с нова премяна:). Поздрави!

Addii каза...

Чудесни възглавници,създават страхотна атмосфера!Имаш чудесен дом!

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Unknown каза...

Прекрасно! Възглавниците могат да предадат свежест и топлина във всяко едно кътче, а ти знаеш точното място на всяка една от тях