вторник, 22 май 2012 г.

Какво интересно? Конкурс на PUMA!

LOVE THY PLANET– създай свой собствен дизайн за тениски PUMA Повече за конкурса можете да разберете тук. Петте най-добри проекта ще бъдат отпечатани върху тениски или торби PUMA и изложени в работилницата Puma Creative Factory - LOVE THY PLANET, която ще се проведе по време на Sofia Design Week, между 2 и 8 юни. Определено ще я посетя и ще си направя тениска. Аз също ще участвам, но проекта ще го споделя по-късно за да не ви преча на вдъхновението :) Побързайте, защото няма време! Имената на победителите ще бъдат обявени на 28 май на edno.bg и фен страницата на PUMA във Facebook. На фен страницата ще можете да разгледате и всички изпратени визуализации.Успех :)

P.S.  Ето я и моята идея...

4 коментара:

Addii каза...

Успех!Ще чакам с нетърпение твоето предложение.

online supermarket каза...

Това е доста добра възможност да създадеш свой собствен дизайн за тениски PUMA. Добра идея за подобен тип конкурси.

Stilezza Weddings каза...

Здравей, много добър дизайн, но само да питам: нарочно ли е написано "thY"? предполагам, че си искала да напишеш членувано "thE?? иначе успех!:)

Vanya каза...

Да нарочно е така! И аз доста се чудих защо, но ако правилно съм разбрала "THY" ще рече "твоята" или в буквален превод "обичам твоята планета". Конкурса вече приключи и нямам търпение да публикуват на фен страницата на PUMA всичките изпратени проекти. Моя не спечели, но съм убедена, че това което са избрали е страхотно и ще се възползвам да си направя чанта или тениска когато започне Sofia Design Week :)))