понеделник, 11 юни 2012 г.

Sofia Design Week Vol 3

...Продължавам с още малко снимки от мястото на събитието :) Ще пропусна в днешните новини убийствата и историйте за иначе добрите момчета, който са ги извършили и отивам направо по същество... изложбата на CHERGА >Fast forward в магазина на Roca бул. Мария Луиза 16. За мен лично това бе едно от интересните и вдъхновяващи места които посетих на тазгодишния Sofia design week.








много хитро измислена солница!



Следващите няколко снимки са от изложбата в +ТОВА на Ивайло Недков.
Мястото е невероятно и пълно с идеи! Ако си загубите вдъхновението...там е да знаете!







Изложба "трите маси" в ресторант "Павилион" на ул.Оборище 39 в София. Ееее това е инсталацията :) Обичам аз такива мебели с девет живота като котките! Вкъщи всичките са такива :)
А това пък са снимки от изложбата на студенти в Художествената академия.
Това определено е "моята" лампа :))) Може да ми държи и кафето!




Правихме си и хвърчила със съдействието на SAMSUNG. И ние там с децата :))) Това пиле е моето хвърчило.

В галерия АЛМА МАТЕРимаше изложба на Константин Ачков под името "Жлеб и шпилка" . 
Характерното за тези мебели е че за сглобяването им не са ви нужни инструменти. На мен много ми допадна лампата с метлите и си мисля когато моята метла вече не лети добре да я използвам за да си направя такава лампа.



Следват няколко снимки от изложба с име "Рамката" в галерията на ул.Шипка 6. За нея вече няма някой да не е чул, но аз определено с това ще запомня Sofia design week . Моя Милен има една любима реплика когато посещаваме нови места, а именно "Пиши един К*Р на стената и да си ходим" и определено беше развеселен от следващата снимка. Има ли простотия ние сме "за"! Все пак важното е да имаш някаква рамка (граница), смисъл да не прекаляваш :))))


А такава гледка се среща много често по улиците на София. Имам единствено една малка забележка, че можеше поне гумите да спукат на колата за да е по-автентично





И това е за тази година! Стига ви толкова дизайн ... ще вземете много да се обогатите, а много хубаво не е на хубаво. Някой вече си опънаха плажните чадъри и сега сме на тема море :) Не обиколих абсолютно всички места от Sofia Design Week но ако се поровите в интернет ще намерите и останалите "инсталации" из баничарниците.

Няма коментари: