понеделник, 22 март 2021 г.

Детската стая на Марто

Това е първото "бюро" на Мартин, от самото начало, когато си избираше картинки за оцветяване,  а аз принтирах здраво (не го храня, затова е толкова слаб :)
Продукцията набъбна, а с това трябваше да разширя малко производствената площ. Импровизирах с този шкаф за играчките му от IKEA махайки няколко от легенчетата. Не зная дали помните, но старата кухня се превърна в детска стая и преди Христа още, бях обещала да ви я покажа, когато я подредя. Така и не успях да я вкарам в ред, затова само ви я показвам.

Когато Кухня вече нямаше, нещата изглеждаха така:



За щастие вещи и играчки имахме бол (за разлика от място) и запълването не беше никакъв проблем. Женското в мен смята, че винаги може още малко. Така успях да претрупам и тази стая.

В дните на хаос нещата изглеждаха така и моля привържаниците на Монтесори метода да пропуснат следващите няколко снимки. Тук още няма и картини в рамките - какъв пропуск от моя страна!
Ако бях като за списание, щеше да е нещо като това...

Но тук се обитава, а и затвориха ресторантите покрай корона вируса, така че очавайте още по-голяма бъркотия.

Върху този бял скрин с чекмеджета сменях памперсите на Мартин. Вече не се събира, а и не иска и да чуе за памперси, затова беше заменен от гардероб - все още недовършен, но нали трябва да обещая отново нещо за показване ;)

На стената до леглото, Марто се бе погрижил да съсипе мазилката, защото там бе неговата зона за изложби. Лепеше каквото е нарисувал или оцветил и от тиксото имаше леко оплешивели участъци. Тъй-като е страшен фен на LEGO и вече нямаше място - стената облепихме в лего-панели от Джъмбо (за мое съжаление не цялата стена, но по-нататък може би), върху които да си реди за да не губим части, а и място. Даже самичък си ги залепи с много малко помощ.


На отсрещната стена вече има и ново ГОЛЯМО бюро, защото е първокласник. Понаместих също наличните вече шкафове.

Когато си подрежда стаята е по-зле, от моментите когато не я подрежда. Имам и доказателства... но така е още по-чудесна. Няма по-запомнящо се усещане от това, да настъпиш лего фигурка на бос крак, в подредена детска стая!

Няма коментари: