понеделник, 1 март 2021 г.

Рожден ден MINECRAFT

 Честита баба Марта! 

Днес големия ми вече Мартин също има повод да почерпи. Той трябва целия Март месец да черпи, но преди няколко дни празнува рожден ден и още ни държи.

Всяка година е фен на различен герой, филм или игра. Интересното е, че стават все по-непонятни за мен. Тази година късата клечка бе изтеглена от Minecraft, затова ще ви покажа тематичното ни парти без много, много гости за съжаление. Мислех за празненство в местната кръчма, защото вече е на осем и е редно да свиква ;) но ги отвориха малко след неговия празник и нямаше как да го полеем подобаващо. 

Мога с ръка на сърцето да кажа, че това беше най-хубавата му торта от вече осем годишната му кариера на рожденик! Той очакваше да гръмне, но уви...

 За да отбележим все пак с някакво тържество този рожден ден, заедно направихме подаръчета за съучениците му. Материалите главно от Джъмбо - острилки, хартиени торбички (пликчета, кесийки и т.н.),


  
 
 

Сътворихме и Minecraft ключодържатели...  някой директно върху ютията.
Торбичките напълнихме с балони и лакомства.


  Дори хенд-мейд пинята "Криипър" (чуждиците ми идват множко).
Голям бой отнесе с точилката и добре че беше баба му на Марто, която знае как да я използва. Едвам, едвам се разскъса за да изпадат бонбоните.
Това са неговите сладки братовчедки (някой от тях вече известни от по-старите публикации за Принцесата и Туту-то в блога, но още невръстни), които споделиха тържеството изненада за Мартин, помагаха за надуването на балоните и украсата на подаръците. Помогнаха и с претрупаните купи с пуканки и чипс още преди тържеството.
А подаръка беше право в десятката  - ховърборд. Цяла вечер не слезе от него, а на следващия ден отново и отново. 

Няма коментари: